Nyd naturen lige om hjørnet

Hvis du bor enten i eller i nærheden af Jammerbugt kommune, så har du en ideel mulighed for at tage ud og nyde en fantastisk natur. Lige rundt om hjørnet finder du nemlig Rold Skov, hvis midte udgør den 33 hektar store St. Øksø.

Det betyder, at du kan nyde skovlivet under de smukke trækroner lige såvel, som du kan lade dig betage af det stillestående vand. Og i en hverdag, der ofte er travl, kan det være lige præcis det, du mangler for at finde ro og lade op til de næste dage.

Få en pause fra det ofte pulserende byliv

Når man bor inde i byen, kan man nogle gange glemme de mange fantastiske oplevelser, man kan lade sig betage af, hvis blot man bevæger sig lidt længere væk. Vores hverdag er ofte fyldt med alverdens hverdagstrivialiteter, og derfor er der heller ikke altid tid til at tilegne sig nye vaner eller aktiviteter – og det er på trods af, hvor let det egentlig er.

Det at komme ud i den friske luft og blive blæst godt igennem og mærket solen på kinderne er sundt, og derfor er det en ting, der bør prioriteres i en hverdag, der ofte foregår indendørs.

Oplev St. Øksø i Jammerbugt Kommune

Når weekenden melder sin ankomst, kan det derfor være, at du skal trække i det behagelige tøj, pakke en madkurv og drage ud i naturen for blot at nyde den selvforkælelse og den hverdagsluksus, der kan findes i skovbunden i Rold Skov og via en gåtur omkring St. Øksø.

Det er helt sikkert noget, du vil sætte pris på, og du vil føle dig godt opladet efterfølgende, netop fordi du har duftet, følt, set, smags og rørt naturen, hvorfor du igen er klar til at gribe hverdagen og alt det, som den måtte byde på af travlheder.