Ferie i Silkeborg? Her er hotellet, du skal besøge

Silkeborg er et smukt og spændende sted, der blandt andet byder på spejlblanke søer og en historisk udstilling om Tollundmanden. Men hvor skal du bo? Vi har et bud på et hotel, der kan det hele – læs med her og find ud af hvilket!

 

Drømmer du om en naturskøn ferie til ét af Danmarks dejligste steder? Så er en tur til Silkeborg lige dét, du går og har brug for. I denne forbindelse skal du naturligvis finde et super hotel, der opfylder dine behov til fulde. Så bliver ferien nemlig endnu bedre!

Historisk hotel på bredden af Gudenåen

Når du skal finde hotel på egnen, vil vi anbefale dig at tage Radisson Blu Silkeborg i nærmere øjesyn. Det er nemlig et historisk hotel med en fantastisk placering, for du kan praktisk taget dyppe tæerne i Gudenåen.

 

Hotellet befinder sig i en gammel papirmølle, som er en historisk industribygning i Silkeborg. Du bor altså allerede i en turistattraktion, hvis du checker ind på et værelse her. Papirmøllen er naturligvis moderniseret, så du har WiFi på de lækre værelser. 

Skøn mad på Restaurant Michael D.

På hotellet kan du nyde en udsøgt menu med friske og sæsonbestemte råvarer – lokale som internationale. Her kan du tanke op på energi efter en lang dag med aktiviteter i byen og naturen. Du kan også nyde en afslappende drink i lobbybaren, og selvfølgelig en kop morgenkaffe i de tidlige timer. Så er det nærmest som at være hjemme.

Dét skal du opleve i Silkeborg

Med en ferie i Silkeborg får du både mulighed for at opleve en levende by og en uovertruffen natur. Der er meget at opleve, til lands og til vands. Du finder således et hav af muligheder for at sejle, svømme, fiske med mere. Henlægger du ferien til juni, kan du høre jazz på vandet, når Riverboat Jazz Festival kommer til byen.

 

Silkeborg byder også på en række kulturelle attraktioner, ikke mindst den verdensberømte udstilling med Tollundmanden som omdrejningspunkt. Her kan du lære en ting eller to om Danmarkshistorie og få en oplevelse, du sent vil glemme.  

Tiltrængt pause fra storbyen

Uanset hvor vild man er med storbyen, kan man af og til have brug for en pause. Det kan være tiltrængt med et skud natur og ro, når man er vant til byens hektiske tempo. Her er Silkeborg et rigtig godt valg. Du kan næsten ikke undgå at falde til ro, når du går en tur langs Gudenåen eller sejler på én af de mange søer i området.