Hvad skal dit barn bruge i skolen?

Det er en stor tid, når ens barn skal starte i skole – både første gang og op igennem klasserne. Der er der ikke nogen tvivl om. Men selvom dig og barnet glæder sig – og selvfølgelig er spændte – er det stadig vigtigt, at man husker, at der en række praktiske elementer, der skal være styr på før skolestart.

Dette kan du blive blandt andet blive klogere på i de nedenstående afsnit, hvor du vil blive præsenteret for, hvad der er vigtigt at have med, når man starter i skole. Det kunne eksempelvis være en linex lineal i penalhuset.

Det kommer an på klassetrinet

Når dit barn skal have styr på de praktiske elementer, er det vigtigt at have in mente, hvilken klasse barnet skal i. Det er trods alt forskel på 0. klasse og 7. klasse. I den forbindelse kan det siges, at det ikke er så vigtigt, at barnet har en lommeregner med allerede i 0. klasse, da det ikke er noget, der bliver brugt endnu. Det er det derimod i 7. klasse.

Det nødvendige og lavpraktiske ting

For en god ordens skyld vil du lige hurtigt blive informeret om de ting, som er en selvfølge og ikke kan undværes. Det er ting som skoletaske, madpakke og penalhus. Disse tre ting er essentielle dele, når barnet skal starte i skole.

Hvad skal der være i penalhuset?

Penalhuset er en af de ting, som barnet skal bruge igennem hele skoletiden. Der kommer højst sandsynligt udskiftninger undervejs, men det er altid en god idé at skabe et godt fundament i penalhuset. Nedenfor kan du blive klogere på, hvad der er vigtigt at have med i penalhuset:

  • Blyanter

  • Blyantspidser

  • Kuglepen

  • Lineal

  • Viskelæder

Disse fem ting er uundværlige. Dertil kan der selvfølgelig tilføjes en lang række ting med tiden, når der er behov for dette.