Hav tøjet klar til børnenes fritidsaktiviteter

Børns hverdag består af socialt samvær foregående under fysiske aktiviteter og latterfyldte stunder. Der er derfor god grund til at give dem de bedste forudsætninger til at kunne deltage i disse aktiviteter med deres kammerater. Det handler om at vælge det rigtige tøj til alle situationer, dit barn i hverdagen står i.

Gymnastiktøj

Hvilken pige har ikke gået til gymnastik i sin barndom? Det er svært at nævne en, for nærmest alle piger har på et eller andet tidspunkt været delvist optaget af denne sport i fritiden. Er din datter også det, er det derfor vigtigt at finde gymnastik, der vil være nemt for hende at bevæge sig i. Det skal dermed være fleksibelt. Du kan se gymnastiktøj fra populære mærker og sammen med din datter vælge det perfekte sæt, som hun vil glæde sig til at iføre sig inden gymnastiktræningen næste gang. Det gælder desuden ikke kun om at finde bevægelsestilladende tøj, men også gymnastiktøj, som din pige har lyst til rent designmæssigt at dyrke gymnastik i.

Regntøj til børnehaveturene

Skal dine børn på bondegårdstur med børnehaven en regnvejrsdag i oktober, er det yderst relevant at have et regntøjssæt lagt parat til denne tur ud af huset. Der er ikke mange dage i oktober, som ikke byder på i hvert fald fugtighed, hvis ikke regn, og dette vil da heller ikke spolere turen for dine børn, medmindre de ikke bliver givet passende overtøj. Børn er ekstra udsat for sygdom og forkølelse, hvorfor det er ekstravigtigt at huske regntøj og vanter til kolde regnvejrsdage.

Fodboldtøj

Ligesom der ikke er mange piger, der ikke har dyrket gymnastik, er der heller ikke mange drenge, som aldrig har spillet fodbold i den lokale hal. Dertil skal de dog også have fodboldtøj. Det består typisk i et par shorts eller bukser og en t-shirt eller en sportstrøje.