Skal du ud og investere i en ny firmabil? Så læs med her

Flere forskellige professioner kræver transport mellem A og B i arbejdstiden, hvilket ofte er lig med behovet for en firmabil. Er man ansat er en virksomhed, vil man oftest blive stillet en firmabil til rådighed, hvis behovet er der. Men er man selvstændig eller ejer af et firma, må man selv ud på markedet og finde en firmabil. Der er dog en række faktorer, som er gode at overveje inden og under investeringen i en firmabil.

Reklame

Når man skal køre rundt i en firmabil, kan det ofte være oplagt at have en form for reklame på bilen. Dette betegnes car wrapping og kan blandt andet være i form af billeder, slogans og/eller kontaktinformationer. Car wrapping er desuden en god og nem måde, hvorpå man kan lave reklame for sit firma uden at skulle lave noget aktivt.

Skal man købe eller lease?

Inden man går ud og får ejerskab over en ny firmabil, kan det ofte være en god ide at undersøge mulighederne for leasing. I nogle situationer kan dette nemlig være et bedre alternativ end at købe. Der er dog forskellige krav og muligheder hos forskellige leasingfirmaer, hvilket blandt andet dækker over overkørte kilometer, garanti og service.

Hav styr på din firmabil

Om man så vælger at købe eller lease, er det yderst vigtigt at sørge for at bilen er velfungerende. Dette dækker blandt andet over at få bilen til service i tide samt ikke gå med bilproblemer for længe, da de ofte kan udvikle sig til et større (og dyrere) problem, hvis ikke det fikses. Derfor kan man med fordel have en aftale med et autoværksted, så man hurtigt kan få bilen på vejene igen. Find professionel hjælp til bilen her og vær på forkant med bilens eventuelle mangler og skavanker.