Overvejer du en el-grill?

Der er bare ikke noget der definerer sommeren bedre end en god gang hygge med den lækreste grillmad i haven og en kold øl. Smagen af det grillede kød og tilbehør er bare så fantastisk, og hører sig sommeren til. Det er altid noget specielt at nyde årets første grillaften, eller endda årets sidste. Der findes et kæmpe udvalg af forskellige slags grill, alt efter dine behov. Der kan fås både traditionelle grill og gasgrill. Og de sidste 10 år findes der nu også elektriske grill som kan lige så meget som de to førnævnte typer. Og så kan de faktisk lidt mere end de andre to typer. Herunder finder du 5 fordele ved en elgrill sammenlignet med de andre to typer.

Grillmad-året rundt

Grillet mad er altid lækkert, men både en traditionel kulgrill og en gasgrill skal have god ventilation da der udskilles kulmono-oxid. En elgrill kan stå inde i skuret, garagen, ja endda havestuen, så det betyder faktisk at du kan grille hele året rundt-ikke kun om sommeren. Du kan derved få så meget mere brug ud af en elgrill end de andre to typer. Det betyder f.eks. også at hvid den planlagte grillaften pludselig ser ud til at blive en rigtig våd fornøjelse, ja så kan grillaftenen stadig løbe af stablen med en el-grill placeret i skuret, havestuen, ja eller stuen hvis det regner helt vildt. Se her for mere information om elgrill.

Nemmere at bruge el grillen

Da en elgrill har justerbar temperatur er en elgrill langt nemmere at lave mad på. Man behøver ikke bekymre sig om at kødet bliver brændt eller at kyllingen ikke er stegt igennem. Derfor er en elgrill ideel for både nybegyndere og hærdede grillmestre.

Mere sikker

En elgrill har ingen åbne flammer, så er derved langt mere sikker. Dette er specielt et plus hvis du har børn eller husdyr der kan komme for tæt på flammerne, eller bare er generelt påpasselig med åben ild. Så du behøver ikke at have en ildslukker parat til hverken maden eller grillen.

Billigere på lang sigt

En elgrill kan være en god investering, da du med en elgrill ikke skal bruge penge på hverken gas eller kul.

Nemmere rengøring

Det er nok det mest triste efter en grillaften er færdig-grillen skal gøres rent. Det er bare ikke sjovt at stå at gnubbe risten ren for forkullede pølsestykker. En elgrill er let at rengøre og har mange aftagelige dele, der betyder en effektiv rengøring.