Kvinde, forkæl dig selv

Der er mange forskellige former for selvforkælelse, men der er mange af os der hverken føler at vi har tid eller råd til det. Dog er det vigtigt at gøre noget godt for sig selv en gang imellem, og de penge der måske bliver brugt, er godt givet ud. Det gør noget ved humøret, og endda også selvværdet nogle gange, når man føler at man har forkælet sig selv, så derfor er der herunder samlet nogle råd til hvordan du kan forkæle dig selv.

Leg med dig selv

Det behøver hverken at være dyrt eller svært at forkæle sig selv. Du kan hoppe under dynen eller ind i bruseren, og udforske din egen krop, uden at forlade dit hus. Det kan for eksempel være med en satisfyer, med bruseren, fingrene eller andet. Der er uendelige muligheder, og det vil give dit et andet forhold til din krop at lære hvad du godt kan lide. Derudover vil det også blive nemmere at for dig at blive tilfredsstillet af andre, hvis du ved hvad der er rart, og hvad der ikke er. Så forkæl dig selv derhjemme, og oplev en rar følelse i kroppen efter.

Gå til frisøren

Forandring fryder, og nogle gange kan man føle sig som et helt nyt menneske når man forlader frisøren. Selvforkælelse er mange ting, og det er altid rart at få vasket hår og klippet spidserne. Du kan overveje om du skal til at have en anden frisure. Det kan for eksempel være kortere hår, eller pandehår hvis du er modig. Det vil skabe en forandring, og det kan der godt være brug for en gang imellem hvis der skal ske noget nyt. Hvis du er ekstra modig, kan du også overveje at få farvet dit hår – måske i en farve du ikke plejer. Derved vil du kunne gå ud derfra, med et helt nyt look.