Kroniske smerter? Måske kan hampolie virke mod dem

Har du smerter, der bare ikke gider gå væk? Så burde du virkelig tage fat i en professionel, der har kendskab til den type smerter, du står med. Er det i kroppens bevægeapparat – altså ting som sener, led og muskler – at du har smerter, ville rette fagperson at gå til nok være en fysioterapeut. Men nu er der også ting, du kan prøve dig af med privat for – hvis alt går vel – at slippe af med dine smerter.

Prøv at tage hamolie mod dine smerter

Hjælper medicin dig ikke, kan du fx prøve hampolie, der kan købes lovligt i produkter, der ikke har mere end 0,2 % af det psykoaktive stof THC. Det svinger, om nogen mærker en effekt af det, men flere mener at mærke en smertelindrende effekt af at tage hampolie, når de følger den anbefalede dosis. I øvrigt menes hampolie at have en gavnlig virkning mod mange andre gener, folk rammes af.

Måske kan hampolie hjælpe dig med at finde roen

Mange tager hampolie, da de mærker en antiinflammatorisk og beroligende virkning ved at indtage det regelmæssigt. Og det er ikke fordi, at du med garanti vil mærke disse effekter, men har du milde, kroniske smerter, søvnbesvær eller et lidt trist gemyt, så kan det måske være fordelagtigt at begynde at tage hampolie. Læs mere om hampolie ved at klikke på linket ovenfor, der tager dig ind til en forhandler.

Hvad hjælper ellers mod smerter?

Nu bør du ikke blot overveje at tage hampolie, når du har smerter. Flere smerter i bevægeapparatet kan du mindske ved at tænke på den måde, som du arbejder på. Man skelner bl.a. mellem statisk og dynamisk muskelarbejde, når man taler ergonomi. Ved statisk muskelarbejde er det de samme muskler, du bruger hele tiden. Ved dynamisk muskelarbejde fordeler du byrder over flere muskler. Det dynamiske muskelarbejde skåner kroppen.