Følg drømmen – Åben din egen cafe eller restaurant

Følg drømmen – Åben din egen cafe eller restaurant

Mange har sikkert haft følelsen af, at man lige kunne åbne en cafe på en sidegade, hvor der serveres god vin og lækre specialiteter. Så hvorfor ikke gøre det? Går du med drømmen om at åbne en lille cafe eller en restaurant? Så skal du kigge med her. Her kan du nemlig få inspiration til hvordan du, kan åbne en lille cafe eller restaurant.

Hvordan kommer du i gang?

Det er springet der er det værste, og nok det som de fleste frygter. Skal man tage chancen, og lægge en masse tid, kræfter og penge i sådan et projekt? Hvis det virkelig er noget du brænder for, så ja! Når du først har taget beslutningen om at starte noget op, går det hurtigt derfra.

Du har helt sikkert en masse ideer, til hvordan du skal gøre det. Her kan det være behjælpeligt med en sparringspartner. Find en der er lige så hooked på projektet, som du er.

Der skal selvfølgelig søges en masse tilladelser, og når det er gjort, kan I komme i gang med det sjove. Der skal findes et sted, hvor I kan have cafeen eller restauranten. Når den er fundet, kan I begynde at indrette det. I har helt sikker nogle helt klare ideer om, hvordan stedet skal komme til at se ud. Når I skal ud og lede efter inventar til stedet, kan i eventuelt gå på nettet, for at finde billige løsninger. For på nettet kan der findes alt inventar til restauranter, caféer og barer. Se mere her!

Når stedet er fundet, og I har købet inventar, skal der ansættes nogle folk. Når man skal have en restaurant eller cafe, skal der både være tjenere, kokke og måske nogle ungarbejdere, til afrydning og opvask.

Går du med drømmen om at opstarte noget, er det bare med at hoppe ud i det!