Er der en detektiv eller efterforsker gemt i dig?

Så har du muligheden for at undersøge dine skjulte talenter og prøve kræfter med at opklare et fiktivt mordmysterie. Det er en oplagt aktivitet sammen med kollegaerne eller gode venner.

En uhyggelig, men spændende udfordring

Hvis du kan blive fanget af mørket og ikke er bange for at befinde dig i en mere eller mindre uhyggelig setting, kan det at løse mordmysterier være sjovt og udfordrende. Det er en udsøgt mulighed for at skabe et godt fælles minde og udfordre jeres samarbejde. I bliver sat i en stemning, hvor I skal interagere med skuespiller og diverse rekvisitter ud fra en historie, der gør det så virkelighedsnært som muligt. Der er forskellige former for mordmysterier, hvor I skal finde den version, I finder mest spændende. Det kan eksempelvis være, at I skal overvære et skuespil og efterfølgende finde frem til, hvem I tror er morderen. I kan også udfordre jer selv og deltage i selve skuespillet, hvor en iblandt jer er den skyldige. Det kan også være, I får forelagt en række ledetråde, der skal hjælpe jer på vej mod morderen. Det er altså en aktivitet, der kræver intens koncentration og sætter en masse tanker i gang.

Prøv grænser af og lær hinanden bedre at kende

At vælge et mordmysterie som aktivitet for eksempelvis teambuilding kan være en rigtig god ide. At skulle arbejde sammen på sådan en måde kan skabe mange sjove oplevelser og en masse grin, men kan også føles godt, når I som gruppe løser mysteriet og finder ud af, hvor gode I er til at arbejde sammen og løse komplekse problemstillinger i fællesskab. Denne samarbejdsevne kan både udfordre, hvordan I normalt interagerer på arbejdet, men kan også ryste jer sammen som team. Det er derfor oplagt at være sammen med hinanden, uden at det har noget med jeres arbejde at gøre.