Afprøv disse spændende fritidsaktiviteter!

Hvis du er på udkig efter noget interessant at lave i den fritid, og du allerede har været de helt gængse, som håndbold, fodbold og ridning igennem, så er du kommet til det rigtige sted. Her får du nemlig tre gode forslag til spændende og udfordrende fritidsaktiviteter, som ikke er helt sædvanlige!

Parkour – fart og bevægelse

Måske har du hørt om det før, eller måske er parkour et lidt fremmed begreb for dig? Frygt ej. Parkour er en sportsgren til lands, hvor man benytter sig af udendørs forhindringer i gadelivet, til at få gang i kroppen. Her handler det om at komme over, under eller igennem forhindringerne på mest svævende vis, og foruden at der et det helt klare fysiske aspekt, er der bestemt også noget mentalt i at kaste sig i gang på den måde! Hvis den lille forklaring lyder bare en smule interessant, så bliv klogere på parkourundervisning her.

Kajak – nyd vandet og naturen

I en noget anden boldgade – mere til vands end til lands – ses fritidsaktiviteten at sejle i kajak. Hvis du ikke bor i tilnærmelsesvis nærhed af noget vand, kan denne godt blive svær at udføre, men hvis du er villig til at flytte dig efter det, får du en aktivitet, som virkelig kan være gribende! Når først man får sig tilvænnet kajakken som det fartøj den er, findes der mange muligheder for udfoldelse. Blandt andet kan man tage på længere sejlture, eksempelvis i udlandet, og rigtig få prøvet kræfter af i kajakken!

Dans – Skab et kreativt frirum

Der findes utallige former for dans, og det er derfor uden tvivl muligt at finde en type, der tiltaler dig. Professionel dans kan kræve en benhård fysik, men som fritidsaktivitet behøver det ikke kræve det store. Du kan eksempelvis overveje ballet, streetdance eller måske dans i par.