Dette kan forhindre ødelæggelser i breder og kanaler

Ved vandstigninger, storm og lignende kan der i breder og kanaler opstå ødelæggelser, som kan have store konsekvenser. Det kan derfor være nødvendigt med en kunstig indgriben, for at vedholde disse naturområder. Læs videre her for at finde ud af, hvordan man kan forhindre ødelæggelser såsom erosion i breder og kanaler.

Bredmåtter kan være en stor hjælp

Når der som følge af noget som store vandstigninger eller lignende sker ødelæggelser i breder og kanaler er det noget, som kan have stor betydning for naturen. Det er derfor noget, som man på flere måder kan forsøge at forhindre ved hjælp af kunstig indgriben, som dog stadig er i harmoni med naturen. Dette gøres for eksempel ved hjælp af bredmåtter. Læs mere om Bredmåtter her.

Disse bruges især ved breder og åer, som er meget udsat – hvis der ved disse opstår erosion, og den derfor bliver bredere i vidden, kan det nemlig have forskellige konsekvenser. Disse måtter sættes i siderne, og fungerer som en kunstig kant, der vil forhindre erosion.

Beskyttelse som ikke forstyrrer naturen

Når man skal forhindre forskellige ødelæggelser ved breder og kanaler i naturen, er det vigtigt, at dette ikke forstyrrer naturen, men i stedet arbejder sammen med den for det bedst mulige resultat og mindst mulig forstyrrelse. Ved at inddrage noget som færdigrullede fiberruller, vil der kunne forbygges mod erosion, mens naturen samtidig vil kunne gro.

På disse er der nemlig rig mulighed for, at der kan gro planter og lignende. Dette gør, at man kan forhindre diverse ødelæggelser ved breder, mens der samtidig ikke kommer nogen forstyrrelse, og de naturskabte værdier vedligeholdes. Dette er altså forskellige ting, der kan være med til at forhindre ødelæggelser såsom erosion ved ting som store vandstigninger, storm og stærk strøm i breder og kanaler rundt omkring i naturen.