Det skal du tænke over, når du vælger lastbilværksted

Når du vælger at lastbilværksted, er det ikke kun prisen, du skal gå efter. Faktisk er der mange parametre, du bør være opmærksom på, hvis du vil finde det helt rigtige sted.

Vi vil i dette indlæg hjælpe dig med at præsentere en række punkter, du skal huske at tage til overvejelse.

Beliggenhed

Når man taler om beliggenhed, er det ikke kun et spørgsmål om, hvor tæt på jeres forretning, det pågældende lastbilværksted ligger. Det er i højere grad et spørgsmål om fremkommelighed i forhold til motorvejens vejnet. Det at have et lastvogncenter- og værksted, der ligger nært de knudepunkter, man færdes på, er meget vigtigt. Det gør det lettere at passe service ind i skemaet og sikrer en bedre effektivitet.

Mærkekendskab

Der kan være stor forskel mellem de enkelte lasbilmærker. Derfor skal du naturligvis også se, om ikke du kan finde et værksted, hvor de er særligt kyndige inden for netop de (eller de) mærke(r) du har i din flåde. En lastbil er et komplekst køretøj, som også repræsenterer en høj værdi. Derfor bør du sørge for, du har de rette folk til at rode med motor, hydraulik, hængere og meget mere.

Sørg gerne for at finde et sted, hvor der er fokus på løbende efteruddannelse, da der er tale om en branche, hvor teknologien i elektronik og motor skifter hurtigt, nøjagtigt som man kender der fra andre steder.

Servicevogne

Det er ikke sikkert, at du kun skal have lavet lastbilen, når du triller ind på værkstedet. Der kan opstå situationer, hvor du har brug for, at værkstedet kommer til dig. Derfor er det en god ide at se efter, om der er mulighed for at få hjælp fra servicevogne, hvis uheldet er ude og du er gået i stå på din rute.

Du skal med andre ord undersøge mærkekendskab, beliggenhed, serviceomfanget og dertil naturligvis prisen, når du skal finde dig et godt værksted til dine dyrebare lastbiler.