På udkig efter den sidste kærlighed? Her er 3 tips

“Leder efter den sidste kærlighed.” Det er en klassisk profiltekst på de online dating-platforme, særligt blandt de ældre brugere. Måske leder du også efter den sidste kærlighed og er klar til for alvor at gøre noget ved det?

 

Kærligheden bliver aldrig gammel, og det er også muligt at finde den i alle aldre. Faktisk har der aldrig været flere muligheder for at finde kærligheden, end der er i dag, så betingelserne er altså gunstige. Her er 3 tips til at komme godt i gang med jagten efter den rette.

1. Brug de online platforme

Der er megen hjælp at hente, hvis du drømmer om at finde én at dele livet med. Internettet rummer nemlig et hav af platforme, hvor man kan komme i kontakt med potentielle matches. Det kan altså godt betale sig at tage de online midler i brug, hvis du gerne vil være effektiv i din kærlighedssøgning.

 

Hvis du har brug for hjælp, kan du måske få din datter eller dit barnebarn til at hjælpe dig med at sætte en profil op? Det kan være en sjov og hyggelig aktivitet.

2. Tag ikke afvisninger personligt

Når du er kommet på de online dating-sider, og du er klar til at møde nogle potentielle kandidater, handler det om at være mentalt robust. Det kan nemlig godt være lidt råt derude, og du undgår nok ikke at løbe ind i en afvisning eller to.

 

Men så længe du ikke tager det personligt, er det bare at fortsætte, til du møder den rigtige. En afvisning fortæller dig jo sådan set bare, at han eller hun ikke var den eneste ene, men nu er du én date tættere på at møde kærligheden. Se det som en invitation til at være ekstra kærlig og god mod dig selv.

3. Vær skarp på hvad du søger

Det er en god idé at være bevidst om, hvad du søger, inden du træder ind på dating-scenen. På den måde kan du nemlig være en del mere målrettet, når du kigger efter din udkårne – og så er chancen for at finde netop ham eller hende altså større.

 

Vælg en platform, der passer til dine ønsker og behov. Der findes mange forskellige, så der er noget for enhver smag. Nogle steder skal du udfylde en masse information om dig selv, så du kan blive matchet bedst muligt med en ligesindet.

 

Andre steder er det mere uforpligtende, og nogle platforme er også udelukkende seksuelle. Her kan man realisere alle sine seksuelle fantasier, hvad end det er at spille rollespil eller at slikke fisse. Mulighederne er altså mangfoldige og rummer alt fra jagten på den store kærlighed til jagten på en sjov nat.