3 spændende oplevelser i København

Hvad enten du bor i den danske hovedstad, eller ”blot” skal på besøg i en kort eller mindre kort periode, så vil du nok være frisk på nogle sjove, spændende og anderledes oplevelser, mens du er her. Så i denne artikel skydes der lidt med spredehagl, idet tre mere eller mindre ortodokse typer af oplevelser kort bliver præsenteret. Vi starter med den nok mest usædelige.

Tag på stripklub

Hvis du er klar på en oplevelse, som kan udfordre dine grænser, så tag afsted og oplev et strip show i Købehavn. Der er i hvert fald ganske stor sandsynlighed for, at du ikke glemmer dén oplevelse lige foreløbig. Og selvom du måske kan sidde med nogle fordomme om den slags foreteelser, hvad er de så værd, hvis ikke du selv har oplevet et stripshow?

Oplev byen fra sadlen

Måske kan du tænke, at det da er en ret standard oplevelse at cykle i København. Men typisk vil du, når du cykler rundt i byen, have et klart mål, en klar idé om en rute fra A til B. Hvis du i stedet leger turist og cykler rundt i flere timer på må og få og lader dine sanser og indtryk guide dig rundt, vil du få et ret unikt indblik i byen og fornemme dens puls som en vaskeægte cykel-flâneur. Netop det med at flanere, hvilket vil sige netop at drifte mere eller mindre formålsløst rundt og samle indtryk, er faktisk en ganske anerkendt metode indenfor den kvalitative bysociologi.

Få dig selv inviteret til aftensmad hos nogle fremmede

Den her er ret så svær at realisere i praksis, idet den nok kræver, at du i den grad kommer ud af din comfort zone. Men hvis det lykkes dig at falde i snak med en flink person, vil I give hinanden et fantastisk indblik ved at invitere hinanden på mad.