Organiser dit liv med en opslagstavle

Vil du gerne have mere overskud? Så kan det være en god ide at organisere din hverdag, så du har styr på alt, hvad der skal ske i hver dag i ugen. Dette kan du gøre ved at købe en opslagstavle. Det behøver bestemt ikke være en magnetisk opslagstavle, hvis du er til det mere rusikke udseende. Du kan sagtens lave ugeskemaet på papir og hænge den op på en kork opslagstavle. På denne måde har du stadig plads til andre papirer, motiverende citater eller lignende.

Med en opslagstavle kan du lave en måneds- og/eller en ugekalender, så du kan holde styr på, hvad der skal ske i løbet af en uge eller en måned. Du kan for eksempel også lave madplan for en uge, som du kan skrive på kalenderen. På denne måde har du helt styr på, hvad der kommer til at ske i løbet af en uge eller en måned – hvad du skal have at spise, hvad du har af planer og hvilke deadlines du har. Du kommer derfor ikke til at glemme for eksempel aftaler eller dobbeltbooke dig selv. Du kan også organisere din tid, så du ikke bliver for stresset og har tid til at slappe af, fordi du nemt har et overblik over, hvad der skal ske i løbet af ugen eller måneden.

Ved hjælp af en opslagstavle kan du derfor nemt få et overblik over din hverdag. Du kan derfor nedsænke stress, fordi du har helt styr på, hvad du skal hver dag, og du kan nemt planlægge, hvornår du har tid til at slappe af, eller hvornår du bliver nødt til at skulle slappe af, fordi du kan se, at du kommer til at blive lidt presset.

Du kan samtidig hænge noter, invitationer eller vigtige papirer op. På denne måde har du styr på for eksempel indkøbssedlen, så du nemt kan tage den med dig, når du skal ned at handle. Har du fået en regning med posten, du skal huske at have betalt eller et brev om en pakke, du skal have hentet, så kan du hente det op på opslagstavlen med en magnet, så du hele tiden bliver gjort opmærksom på den. Det er derfor en god ide at hænge opslagstavlen i køkkenet eller et andet rum, hvor du altid kommer. På denne måde ser du hele tiden opslagstavlen og bliver derfor hele tiden mindet om, hvad du skal den pågældende dag, og hvad du skal huske.

Du kan derfor nemmere organisere dit liv med en opslagstavle, fordi du kan skrive ting ned og hænge derpå, og/eller lave et skema over, hvad der skal ske i din hverdag.