Hvordan får jeg den pæneste græsplæne?

Græsslånings-sæsonen er rigtig blevet skudt i gang. Men hvordan holder man den lige så pæn, som naboens? Du tænker sikkert tit, at græsset er grønnere på den anden side af hækken. Men her får du en guide til, hvordan græsset bliver grønnest hos dig.

Sådan bekæmper du mosset i din græsplæne

Oplever du også, at det kan svært at holde en græsplæne, uden at den med tiden bliver hærget af mos? Den udfordring er der i mange danske haver. Men der skal faktisk ikke så meget til. Med en havetraktor, kan du justere højden på, hvor langt ned den skal klippe græsset. Hvis du klipper græsset i bund et par gange i ugen, kan du begynde at se en forskel. Så skulle mosset gerne forsvinde. Hvis du så gøder græsplænen lidt, går der ikke længe, før den står så god som ny.

Hvilken havetraktor skal jeg vælge?

Der findes mini havetraktorer, havetraktorer med opsamler og en masse udstyr du kan købe til den. Du kan endda få et dozerblad, så du til vinter kan rydde sne. Hvis du nemt vil gøde din græsplæne, eller har et stort areal der skal gødes, kan du tilkøbe en gødningsspreder. Der findes alt det udstyr til den, du kan drømme om. Det kan ikke andet end at blive sjovt, at ordne græsplænen og holde den ved lige. Om du så bor i byen eller på landet, findes der til begge behov. En mini havetraktor kan du sagtens anskaffe dig, hvis du bor i byen. Til dig der bor på landet, kan du med fordel anskaffe dig en havetraktor med opsamler. Hvis du i forvejen også har en ATV, er der faktisk meget af udstyret til havetraktoren, der også kan sættes på ATV´en. Så kan du tage en makker med ud i haven, så I er to til at gøre arbejdet dobbelt så effektivt.