Hvad kan du bruge heliumballoner til?

Du vil måske gerne købe helium til dine balloner til din kommende fest, men er lidt i tvivl, fordi du ikke ved, hvad du kan bruge det resterende helium til. Men du kan faktisk være helt rolig, fordi helium for det første kan stå længe, så det kan sagtens holde til din næste fest. For det andet, kan du nemt bruge heliumballoner til forskellige gaver, så du kan uden tvivl få brugt hele heliumtanken.

Heliumballoner er rigtig gode til fest, da de er virkelig festlige som pynt. De ser noget federe ud, som pynt, fordi de rent faktisk svæver i forhold til balloner fyldt med almindelig luft, som har en tendens til at falde til jorden. Heliumballoner er derfor rigtig gode at bruge til ballonbuketter, hvis du vil have noget nogle til din kommende fest.

Men hvad kan du så bruge helium og balloner til udover dette? Svaret er egentlig mange forskellige ting, det kommer helt an på, hvad du har lyst til at bruge dem til.

Du kan for eksempel bruge en heliumballon som gave til valentinsdag. Her kan du købe en ballon, som er formet som et hjerte eller en ballon, hvor der står ”Jeg elsker dig” på. Det vil med garanti give modtageren et smil på læben. Det er i hvert fald en fin lille ting at give på valentinsdag – så kan du eventuelt sætte det sammen med et kort og/eller en æske chokolade. Modtageren vil uden tvivl blive glad, lige meget hvad du vælger.

Kender du nogle børn, vil de uden tvivl også blive glade for at modtage en heliumballon. Børn er altid glade for balloner, så du vil uden tvivl glæde et barn ved at give det en ballon. I teorien er børn egentlig lige glade med, hvilken ballon det er, så længe den kan svæve. Så du kan altid genbruge de balloner, du måske også har tilbage fra din fest.

Kender du nogen, som er blevet syge eller indlagte på sygehuset, vil en heliumballon uden tvivl også give dem et tiltrængt smil på læben. Her kan du tilføje en fin lille bamse, eller et ”Get Well” kort. Det viser personen, at de har en betydning for dig, og at du tænker på dem.