Hvad er den bedste måde at vaske bil på?

Har du en bil, der af og til trænger til en bilvask? Det har vi nok alle. For når du kører frem og tilbage i alt slags vejr, så er det ikke til at undgå, at din bil vil blive lidt beskidt. Det betyder selvfølgelig ikke så meget for, hvor godt du kører. Men en beskidt bil ser bare ikke helt så smart ud. Derudover kan det også nå til et punkt, hvor det faktisk bliver irriterende at tage ved et beskidt håndtag eller at forsøge at holde forruden ren. Så er det bare bedst at vaske bilen indimellem.

Besøg en vaskehal af og til

Du kan selvfølgelig vælge at besøge en vaskehal, når det bliver rigtigt slemt. Hvis det går op for dig, at det er ved at se sort ud med bilen, så er det måske ved at være tid. Når du ikke vasker bilen regelmæssigt, så handler det bare om at finde det første og det bedste sted.

Hvis du ikke vil bruge for mange penge på at vaske bilen, så hold øje med, hvor det er billigst.

Spar penge med et abonnement

Bilvask behøver selvfølgelig ikke at være noget, du kun gør en gang imellem. Det kan nemlig også være en god idé at gøre det mere regelmæssigt. Og måske kan det sågar være en god idé at få et abonnement til bilvask, for så kan du nemlig vaske den, så ofte du vil. Du betaler et fast beløb om måneden, og så har du altid mulighed for at få en renere bil.

Må du selv vaske den?

I princippet kan du faktisk også selv vaske bilen. Nogle tror fejlagtigt, at det er ulovligt. Det er det dog ikke direkte. Når det er sagt, så skal du være opmærksom på, at der alligevel mange steder er lokalt forbud imod at gøre det.