Gør dit hus (endnu) dejligere

Hvis du bor i et hus, bor du der forhåbentligt, fordi du synes, det er et dejligt hus. Men dermed ikke sagt, at det ikke også ville kunne forbedres med lidt nytænkning og/eller til- eller ombygning. I denne lille artikel kan du måske blive lidt inspireret til tiltag, du kan lave for at gøre dit hus HELT perfekt!

Renover dit badeværelse/badrum

Badeværelset er et af de rum, der bliver brugt allerhyppigst, og når det er et sted, hvor man gør sig ren, giver det også god mening, at det ser rent, pænt og hygiejnisk ud, og i øvrigt er nemt at rengøre. På de punkter kan f.eks. et gammelt 70’er-badeværelse med små klinker tage sig mindre heldigt ud.

Undersøg muligheden for en terrasse

En terrasse kan gøre vidundere for glæden ved et hus, og den kan på en helt unik måde forbinde og bygge bro mellem husets indre og haven og naturen udenfor. Det kan enten være som en ”svævende” terrasse, hvis du har en lidt høj villa med potentiale for udsigt, eller det ligger på en skrå grund. Ellers kan den laves som den traditionelle og dejlige parcelhusterrasse med fliser. Grundlæggende er resultatet og effekten af terrassen den samme, og med en terrasse får du tilføjet muligheden for en masse fantastiske stunder med familie og venner.

Få hjælp med håndværkerrengøring

Hvad enten du er en vaskeægte gør-det-selv-kvinde eller -mand, eller du har overladt arbejdet til de professionelle, vil der efter ethvert håndværkerarbejde være brug for en omgang håndværkerrengøring, så der ikke er byggestøv og rester af materialer rundt omkring på gulvet og jorden og alle mulige andre steder. Dét kan være noget af en mundfuld ovenpå et i øvrigt også omfattende håndværk. Med håndværkerrengøring får du gjort rent efter håndværkerne er færdige, og så står huset funklende og tættere på perfekt.