Drøm dig tilbage til firserne

Var du med til at feste med masser af farver, joggingtøj, skrigpink læbestift og blå mascara i løbet af firserne? Selv blandt yngre mennesker, der ikke engang var født i firserne, har årtiet lidt fået kultstatus, og der er mange temafester, hvor firserne netop er temaet. Det bliver altid fester med fuld knald på farverne og på den karakteristiske, festlige musik, som alle kender til og kan synge med på.

Hvis du skal med til en temafest, så se 80er kostumer på kostumeguiden. Her er samlet mange forskellige kostumer til både mænd og kvinder, så du kan finde lige præcis det, der minder dig allermest om årtiet. Hvis du tænker, at et bestemt kostume er det, du bedst kunne tænke dig, men det ikke helt har det, du gerne vil, så kan du altid selv tilføje pandebånd eller benvarmere, ligesom du kan sætte håret og tilføje makeup, så det virkelig bliver overbevisende.

Fra Disney til fængselsindsat

Der findes et utal af forskellige kostumer, så der er ingen undskyldning for, at man ikke synes, man kan finde noget, der siger sparto. Find dit næste kostume på kostumeguiden.dk, der har samlet udklædninger fra flere forskellige forhandlere online. Dermed slipper du for at skulle bruge forskellige søgemaskiner og ende på mange forskellige hjemmesider, der hver især tilbyder et enkelt eller to kostumer i hver kategori.

Her har du en oversigt med mange kostumer i hvert eneste tema, og der er både beskrivelser og billeder af hvert eneste, så du på få sekunder kan læse de mest vigtige ting om hvert enkelt kostume, og dermed blive klogere på, om det er noget, du har lyst til at klikke videre ind på, så du kan få yderligere specifikationer. Der er typisk kostumer i mange størrelser, og mens nogle er onesize, er der andre, der er i mere specifikke størrelser og går fra børn til plussize.